Povrchové úpravy plus - návrat na hlavní nabídku Pokud se zde nezobrazuje flash animace, doinstalujte přehrávač flash animací.
 Hlavní stránka   O nás   Akce   Technické listy   Vzorníky   Kontakty   Obchodní podmínky   Partneři   Nákupní košík 




   Detail produktu

Přípravky na ochranu dřeva a zdiva

DERON    Návrat na předchozí kategorii produktů

Výrobky řady DERON jsou přípravky na dlouhodobou ochranu dřeva proti dřevokazným houbám, hmyzu, zamodrání a plísním, vyrobené na bázi vysoce účinných chemických látek zajišťujících kvalitní a trvalé ošetření dřeva proti biotickým škůdcům. Jedná se o tyto účinné látky: směs trazolů, propynylbutylkarbamat, kvarterní amonné sloučeniny, hormonální a kontaktní insekticidy.

Vyrábí se ve formě kapalných koncentrátů ředitelných vodou. Všechny účinné látky se již po částečném zaschnutí přípravku (cca 2 hod) fixují na dřevní hmotu a jsou poté ze dřeva nevyluhovatelné vodou (ošetřené dřevo může moknout). Výrobky řady DERON PLUS jsou rozděleny do dvou skupin:

1. Přípravky DERON PLUS , DERON PROFI, DERON a DERONIT se liší pouze koncentrací stejných účinných látek, a tím tedy jen vydatností (ošetřená plocha) z 1kg. Znamená to tedy, že po zředění těchto přípravků vodou dostáváme stejné aplikační roztoky. Jedná se tedy o jeden přípravek vyráběný ve čtyřech variantách koncentrace stejných účinných látek, každá varianta má svůj obchodní název. Tyto přípravky jsou určeny pro dlouhodobou preventivní ochranu (déle jak 25 let) nového i starého dřeva proti dřevokazným houbám, hmyzu, zamodrání a plísním v interiéru a exteriéru.

2. Druhá řada výrobků DERON, reprezentovaná výrobkem DERON-I, je vhodná i pro dřevo, které je již napadeno dřevokazným hmyzem. Jedná se o upravené výrobky první skupiny přidáním další účinné látky pro likvidaci živého hmyzu.

Přípravky DERON PLUS, DERON PROFI, DERON a DERONIT jsou vynikající také na ochranu zdiva proti plísním a proti dřevomorce, mají sanační účinek a současně dlouhodobou preventivní ochranu proti plísním na rozdíl od přípravků na bázi chloru, kde chlór za cca 24 hod vyprchá a dané místo může být napadeno plísní nově. Pokud Vás doma trápí plísně např. po výměně oken za plastové vyzkoušejte je (návod na použití je na etiketě). Bezbarvé přípravky DERON PLUS, DERON PROFI a DERON-I lze použít také jako biocidní napouštědlo pod syntetické nebo vodou ředitelné nátěry. Přípravky se ředí vodou, k ředění je také možno použít technický líh - šetrnější ke dřevu. Povrchový nátěr se aplikuje vždy až po řádném zaschnutí biocidního napouštědla (24 až 48 hod).


Balení produktu Přípravky na ochranu dřeva a zdiva

Diskuze (0)
K tomuto produktu zatím nebyl vložen příspěvek. Buďte první.

Odeslat nový příspěvek
Jméno
Pro odeslání příspěvku zadej číslovkou součet čísel uvedených níže
prvni  druha
 
Předmět
Podlahy - úprava, čištění, údržba  Venkovní dřevo - oleje a vosky  Interiérové barvy - stěny, stropy  Průmyslové barvy a nátěry  Stříkací pistole a zařízení  Nátěry střech a opláštění budov 
Copyrigth Povrchové úpravy plus s.r.o 2007
Stránky vytvořil : Tomáš Nagy