Povrchové úpravy plus - návrat na hlavní nabídku Pokud se zde nezobrazuje flash animace, doinstalujte přehrávač flash animací.
 Hlavní stránka   O nás   Akce   Technické listy   Vzorníky   Kontakty   Obchodní podmínky   Partneři   Nákupní košík 




   Detail produktu

PLUS odšeďovač a čistič dřeva

BARVY PLUS    Návrat na předchozí kategorii produktů

Barvy PLUS

Dřevěné povrchy v exteriéru (terasy, obložení, štíty, trámy, pergoly, altány) nezbytně potřebují pravidelnou údržbu. Pokud jste údržbu zanedbali, pravděpodobně se dříve, či později odhodláte k renovaci dřevěných povrchů. Pokud je destrukce nátěru natolik významná, že dřevo zašedlo, je třeba starou lazuru, či olej odstranit a následně šeď ze dřeva vyčistit. A právě pro odstranění šedi máme pro Vás skvělou pomůcku - přípravek.

Čistič povrchů, zesvětlovač, odstraňovač zašednutí dřeva, doporučený neutralizátor po ošetření koncentrovanými alkalickými odstraňovači nátěrů řady PLUS.

Představuje efektivní způsob vyčištění dřeva až do pórů bez nutnosti broušení.

Přípravek není klasifikován, jako nebezpečný pro životní prostředí.

CHARAKTERISTIKA:
• Nanáší se na silně vodou smočený povrch. Pokud během působení přípravku voda z povrchu vysychá, přivlhčete jej rozprašovačem.
• Působí hluboko do pórů podkladu, odstraňuje šeď a zbytky olejových penetrací. Odstraňuje lehkou rez z železných povrchů. Kovové povrchy je třeba ihned po použití přípravku opláchnout hojným množstvím vody, železné povrchy pasivujte vhodným prostředkem.
• Prostředek zbavuje dřevo hloubkově vodou rozpustných usazenin, obsažených ve dřevě, proto lze přípravek s úspěchem využít, jako předúpravu exotických dřevin před nátěrem. Povrch je tak mnohem lépe připravený pro dokonalé ukotvení nové povrchové úpravy, než prosté broušení).
• Přípravek je silně kyselý. Po vyčištění, případně neutralizaci povrchu po alkalických odstraňovačích, je třeba omýt předmět očisty vodou, za použití kartáče.

PŘÍKLADY POUŽITÍ:
dřevěné terasy, dřevěné obklady, okna, dveře, zahradní nábytek, aj.

Pro objednání produktů Vás zveme do našeho nového internetového obchodu

E-shop Barvy a laky PLUS

Zde se můžete registrovat a v budoucnu využít akčních nabídek.

Pro přímou cestu k nákupu výrobku pokračujte kliknutím
na piktogram obchodu:



E-shop - PLUS odšeďovač a čistič dřeva



Balení produktu PLUS odšeďovač a čistič dřeva
Technický list produktu PLUS odšeďovač a čistič dřeva

Diskuze (4)
odšeděníOd : Jindřich14.04.2016 09:05
Dobrý den, chci se zeptat, zda Váš výrobek bude fungovat na kamenný povrch. Děkuji za informaci
OdšeděníOd : Renata15.04.2016 08:56
Dobrý den, náš přípravek opravdu můžete aplikovat i na kamenné povrchy, kámen musíte nejdříve navlhčit vodou a pak naaplikovat zelený gel. Necháte působit cca 15 minut a pak vezmete buď drsnou houbičku a nebo kartáček a zlehka odrhnete povrch, pak omyjete vodou. Zelený gel působí v kombinaci s vodou. Renata
čistič dřevaOd : Renáta13.04.2017 18:02
Dobrý den, prosím o informaci- po aplikaci žlutého odstraňovače a jeho očištění vodou a kartáčkem, nanáším na dřevěná okna zelený gel. Tento zelený gel musím také po působení odstranit- setřít vodou, případně kartáčkem? Nebo ho můžu nechat zaschnout a pak již natřít, po vyschnutí, olejovou lazurou?Předem děkuji za informaci.
Re: čistič dřevaOd : Radim14.04.2017 11:48
Dobrý den, zelený gel je rovněž třeba setřít s pomocí kartáčku a vody. Dbejte na to, abyste zelený gel nanášela do ještě mokrého povrchu, tedy bezprostředně po omytí žlutého gelu. Žlutý gel totiž rozpustí veškeré olejové usazeniny, zbytky starých fermeží, olejových lazur i zvětralé dřevní pryskyřice. Žlutý gel ale chemicky reaguje se dřevinami za vzniku různých zabarvení. Právě zelený gel neutralizuje působení žlutého gelu a vrátí Vám barevnost dřeva tam, kde to má být (přirozená barva). Pokud necháte povrch po aplikaci žlutým gelem a omytí dobře zaschnout, potom mohou být některé barevné změny částečně nevratné. U zeleného gelu platí potřebnost důkladného omytí rovněž. Zde si dejte pozor na to, aby zelený gel nezůstal neumytý na železných částech. Tyto části by začaly rezavět.

Odeslat nový příspěvek
Jméno
Pro odeslání příspěvku zadej číslovkou součet čísel uvedených níže
prvni  druha
 
Předmět
Podlahy - úprava, čištění, údržba  Venkovní dřevo - oleje a vosky  Interiérové barvy - stěny, stropy  Průmyslové barvy a nátěry  Stříkací pistole a zařízení  Nátěry střech a opláštění budov 
Copyrigth Povrchové úpravy plus s.r.o 2007
Stránky vytvořil : Tomáš Nagy