Povrchové úpravy plus - návrat na hlavní nabídku Pokud se zde nezobrazuje flash animace, doinstalujte přehrávač flash animací.
 Hlavní stránka   O nás   Akce   Technické listy   Vzorníky   Kontakty   Obchodní podmínky   Partneři   Nákupní košík 




   Detail produktu

PLUS gelový odstraňovač barev a laků

BARVY PLUS    Návrat na předchozí kategorii produktů

Barvy PLUS

Velmi efektivní odstraňovač laků, silnovrstvých lazur a plně krycích barev (včetně 2K nátěrů).

CHARAKTERISTIKA:
Na rozdíl od podobných konkurenčních přípravků, tento produkt neobsahuje hořlaviny 1.třídy, tudíž prakticky nevysychá. Některé přípravky vykazují narušení povrchu barvy již po 10-ti minutách, ovšem po uplynutí této doby se jejich účinek téměř zastaví a pokud není neprodleně odstraněn nátěrový film, povrch přischne a práce začíná nanovo.

Náš přípravek je schopen působit setrvalou intenzitou po dlouhou řadu hodin. Téměř nezapáchá, proto je vhodný pro práci na velkých plochách. Díky gelovité konzistenci je vhodný pro jakékoli tvarově komplikované (členité) povrchy, či svislé plochy. Doba potřebná pro narušení filmu se liší dle typu nátěru a jeho tloušťky. Bližší informace viz technický list výrobku.

V zásadě platí, že přípravek narušuje prakticky všechny běžné nátěrové hmoty, které jsou nad povrchem podkladu (vodouředitelné, rozpouštědlové, polyuretany, epoxidy, alkydy, akryláty, chlorkaučuky, jednosložkové i dvousložkové nátěry), jde jen o potřebnou dobu působení. Někdy stačí 20 minut, jindy je třeba nechat přípravek působit přes noc. V každém případě platí, že přípravek neprodukuje zápach, nenarušuje kovy, netrhá dřevní vlákna, neleptá plasty. Jinými slovy neubližuje aplikátorovi, ani podkladnímu materiálu.

Nátěr je přípravkem změkčen, někdy zpuchýřuje. Následné odstranění se provádí ocelovou škrabkou, plastovou stěrkou, nebo špachtlí

BEZPEČNOST:
Přípravek není klasifikován, jako toxický, ani jako nebezpečný vůči životnímu prostředí.

PŘÍKLADY POUŽITÍ:
odstranění nátěrů ze dřeva, kovů, kamene, betonu, skla i plastů.

Pro objednání produktů Vás zveme do našeho nového internetového obchodu

E-shop Barvy a laky PLUS

Zde se můžete registrovat a v budoucnu využít akčních nabídek.

Pro přímou cestu k nákupu výrobku pokračujte kliknutím
na piktogram obchodu:



E-shop - PLUS gelový odstraňovač barev a laků



Balení produktu PLUS gelový odstraňovač barev a laků
Technický list produktu PLUS gelový odstraňovač barev a laků

Diskuze (2)
DotazOd : Petra14.04.2016 08:57
Dobrý den, mám chci se zeptat, mám doma starou lavičky, kde jsou kovové díly a ty bych potřebovala očistit. Ptám se jak použít Váš přípravek? Děkuji za odpověď.
Dotaz kovová lavičkaOd : Renata15.04.2016 09:13
Dobrý den Petro, co se týká kovových dílů Vaši lavičky, zde bych určitě doporučila Červený odstraňovač, gel bych naaplikovala na kovovou část lavičky a nechala působit cca 30-60 minut, zkusila bych zda barva je změklá a dá se odstranit. Použila bych plastovou stěrku, pokud máte odstraněno, tak bych kov omyla jarovou vodou a nechala oschnout. Pak můžete natírat.

Odeslat nový příspěvek
Jméno
Pro odeslání příspěvku zadej číslovkou součet čísel uvedených níže
prvni  druha
 
Předmět
Podlahy - úprava, čištění, údržba  Venkovní dřevo - oleje a vosky  Interiérové barvy - stěny, stropy  Průmyslové barvy a nátěry  Stříkací pistole a zařízení  Nátěry střech a opláštění budov 
Copyrigth Povrchové úpravy plus s.r.o 2007
Stránky vytvořil : Tomáš Nagy